Exposure-materiaal: filmpjes

Het is belangrijk dat je het bekijken van de filmpjes langzaam opbouwt. Begin met het bekijken van categorie 1 en blijf kijken naar het eerste filmpje tot je geen (extreme) onrust meer voelt. Dit kan dagen of weken duren. Als je geen onrust meer voelt, kun je het filmpje van de volgende categorie gaan bekijken.

Als je wilt, kunt je je ervaringen op het forum delen! Houd wel rekening met ongewenste details. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via info@stichtingemetofobie.nl.

Filmpjes
Categorie 1

Puke_ref: Je ziet een spugende baby.

Duur: 7 seconden

Categorie 2

Meaning of life: Dit is de welbekende scene uit de film Monty Phyton, waarin de dikke man zich overeet en uiteindelijk explodeert.

Duur: 1 minuut, 22 seconden

Categorie 3

Parenthood: Je ziet een meisje dat zich niet lekker voelt en dat vervolgens over haar vader heen overgeeft.

Duur: 25 seconden

Categorie 4

Witches: En van de heksen geeft twee keer over, maar dit is vrij plastisch in beeld gebracht.

Duur: 56 seconden

Categorie 5

Riool (Jackass): En van de mannen fietst een riool in, wat hem laat kokhalzen. Als hij voor de tweede keer in het riool is geweest, loopt hij naar huis om te gaan douchen. Onderweg geeft hij vrijwel constant over.

Duur: 2 minuten, 24 seconden

Categorie 6

Milk contest: Drie mensen doen een drinkwedstrijd met melk. Ze geven al snel over.

Duur: 2 minuten, 16 seconden

Categorie 7

Egg contest: Nu doen mensen een eetwedstrijd met hardgekookte eieren. Overgeven betekent niet dat de wedstrijd stopt. Te zien is dat de mensen misselijk zijn en overgeven. Het braaksel wordt getoond.

Duur: 3 minuten, 46 seconden

Categorie 8

Kerstmis: Te zien is een eetwedstrijd met punch. Ook nu stopt de wedstrijd niet als iemand overgeeft. En man gooit een hoed met braaksel leeg over de andere man.

Duur: 3 minuten, 24 seconden

Categorie 9

Stand by me: Het filmpje van deze eetwedstrijd komt uit een film. Het overgeven van de eerste persoon brengt een kettingreactie op gang. Iedereen spuugt over elkaar heen. Ook mensen uit het publiek.

Duur: 1 minuut, 25 seconden

Categorie 10

Omelet (Jackass): De eerste persoon eet alle ingredinten van een omelet op. Vervolgens geeft hij over en maakt hij van dit braaksel een omelet voor persoon twee.

Duur: 3 minuten, 30 seconden

Exposure-materiaal